La cursa solidària de la Fita Alta Madness torna al Circuit d’Autocròs el proper 28 de juliol

11/07/2018

La cita compta amb només 10 dorsals que s’adjudiquen mitjançant una subhasta a cegues i recollirà fons per lluitar contra la miopatia miotubular i la neurofibromatosis, dues malalties minoritàries

El circuit d’autocròs de Mollerussa tornarà a acollir, el proper 28 de juliol, una nova edició de La Fita Alta Madness. Aquesta cursa solidària té com a objectiu, recollir fons per lluitar contra la miopatia miotubular, una malaltia minoritària que afecta a 1 de cada 50.000 nounats i que en molts casos, l’esperança de vida dels nadons és de només 1 any. Un d’aquests nens afectats és el Lluc, qui els seus pares, enguany van proposar destinar part dels fons de la cursa a una altra malaltia minoritària com és la neurofibromatosis, segons van explicar aquest dimarts des del Grup Excursionista Serralada.

Pel que fa la cursa, aquesta consisteix en fer 100 pujades i baixades a la rampa del circuit d’Autocròs, que sumen un total de 7km i 700 metres de desnivell positiu. Una altra peculiaritat d’aquesta cursa és que només compta amb 10 dorsals que s’adjudiquen a les ofertes més altes mitjançant una subhasta a cegues. D’aquesta manera, en les dues edicions passades s’han pogut recollir recaptacions força generoses.

Per obrir encara més la participació, el mateix dia de la cursa es farà l’anomenada La Fletxa de la Fita Alta, que premiarà a qui faci més ràpid un únic ascens amb l’onzè dorsal a la Fita Alta Madness.
La subhasta es tancarà aquest divendres dia 13 i tots els interessats en participar poden enviar un correu a fitaalta@gmail.com amb la seva proposta.


Anna Berga