La Incubadora d'Empreses de Bell-lloc acull un nou negoci dedicat als serveis informàtics

16/09/2019

L'alcalde de Bell-lloc d'Urgell, Ramon Cònsola, i el responsable de l'empresa Imàtica Tecnològica SL, han signat l'entrega de claus del despatx

La Incubadora d'Empreses de Bell-lloc d'Urgell ha acollit avui una nova empresa dedicada a la informàtica sota el nom d'Imàtica Tecnològica SL. L'alcalde del municipi, Ramon Cònsola, i el responsable de l'empresa han signat el conveni de cessió i ús del despatx. 

La nova empresa que ja forma part del complex professional es dedica als serveis informàtics i ofereix solucions a mida per a petites i mitjanes empreses. Concretament, proposa un servei de software de gestió empresarial i de hardware, serveis cloud, hosting, disseny web, manteniments, instal·lació de xarxes i consultoria tecnològica. 

La Incubadora d'Empreses és el lloc on es facilita l'inici de l'activitat empresarial al municipi. D'aquesta manera, s'ofereix als emprenedors tot tipus de serveis a preus més reduïts que els que ofereix el mercat. Actualment es troba al 70% d'ocupació i allotja a 6 empreses amb un total de 14 treballadors.
Infolleida