La pluja no resta positivisme a la Fira

17/03/2018

Malgrat el temps, aquest dissabte s’ha viscut la jornada més lúdica amb una caragolada solidària i el Vermut Musical

La pluja que ha caigut aquest dissabte a la tarda a Mollerussa no fa minvar les bones expectatives de la 146a Fira de Sant Josep i el 38è Saló de l’automòbil. Així ho ha transmès  l’alcalde de Mollerussa i president de l’ens firal, Marc Solsona, qui també ha assenyalat que la prefira ha estat “molt potent” i “tot apunta que sigui així”, en relació a cobrir les expectatives dels expositors.

Les incidències per la pluja han estat molt petites, segons han informat des de l’ens firal, i només han afectat al tema d’aparcament.

Aquest dissabte també s’ha vist la jornada més lúdica de la Fira. Per una banda l’Aplec del Caragol de Lleida ha organitzat una caragolada solidària en benefici a l’ACUDAM, una nova iniciativa que té per objectiu promocionar l’Aplec al territori a la vegada que també col·labora de manera solidària amb entitats locals.

Per altra banda el Jovent de Mollerussa ha organitzat, per segon any consecutiu, el Vermut Musical que ha comptat amb l’actuació en acústic de David Rodríguez i Cristina Galán. Una activitat que cap al migdia, però, s’ha vist deslluïda per la pluja.

 

Anna Berga