L’Agrupació Sardanista de Mollerussa estrena pàgina web

02/12/2018

L’entitat també estrena domini propi i un disseny responsiu

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa estrena domini i pàgina web per tal d’actualitzar continguts i dotar a l’entitat d’una imatge digital més actual.

Amb el domini propi; sardamollerussa.cat, l’Agrupació vol aconseguir crear una identitat pròpia al ciberespai i alhora fer molt més fàcil la cerca de continguts i activitats de l’entitat.

Amb aquest canvi també es pretén dotar de més espais informatius en la pàgina amb la creació d’espais propis per la colla sardanista actual i per d’altres que es puguin crear en un futur, un espai per l’ensenyament i una interconnexió permanent amb les xarxes socials de l’entitat. La pàgina també recull tota la normativa legal vigent pel que fa a la protecció de dades, consulta de documentació com els estatus i les diferents actes de les assemblees.

Els apartats més destacats són; l’agenda anual d’activitats genèriques de l’agrupació, les notícies de l’entitat i les més destacades del món sardanista, l’activitat de la Colla Somnis del Pla i l’accés directe des de la pàgina al programa radiofònic d’informació Sardanes al Pla.

Amb el domini, l’entitat també ha adquirit nous comptes de correu electrònic amb el domini sardamollerussa.cat, encara que els actuals estan operatius i redirigits a les noves comptes fins a un termini prudencial perquè substitueixin als actuals sense suposar cap problema de pèrdua de contactes per part d’associats i altres entitats.

A més a més, el nou disseny web és responsiu i adapta el format dels continguts a qualsevol dispositiu d’accés; ordinador, tauleta o telèfon intel·ligent.

Infolleida