L’Autotrac assoleix expectatives i tanca amb 17.000 visitants

16/04/2018

El 70% dels expositors afirmen haver aconseguit els resultats esperats o fins i tot superiors

La 30a fira Autotrac de Mollerussa ha tancat aquesta tarda les seves portes amb un positiu balanç que cobreix les bones expectatives amb que va obrir divendres, tant pel que fa pel  nombre de visitants, estimats en 17.000, com pels resultats assolits pels expositors en aquesta convocatòria (38). Així ho ha explicat el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, en un favorable balanç basat en les enquestes que es realitzen a les firmes participants. En aquest qüestionari, el 70% del total d’expositors afirmen haver aconseguit els resultats esperats o fins i tot superiors, mentre que un 17% demanen ampliar la seva superfície d’exposició per a la propera edició.

Pel que fa a visitants i malgrat la climatologia amb la pluja de divendres, el nombre estimat puja a 17.000, una molt bona xifra que si bé està una mica per sota de la de l’any passat (18.000), supera la registrada en anteriors convocatòries. Certamen consolidat i de referència en el sector d’ocasió a les Terres de Lleida, destacar alhora el 15% de visitants registrats enguany procedents d’altres punts de Catalunya i de fora, especialment de l’Aragó.

Quant a transaccions realitzades durant els dies de la fira, Segarra ha assenyalat que es confia a superar un any més el centenar de vendes pel que fa al sector automobilístic, xifra que es coneixerà amb exactitud d’aquí uns dies quan tingui lloc el sorteig del Premi de 3.000 euros que es realitza entre tots els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la fira. Pel que respecta a la maquinària agrícola i industrial i a la resta de sectors com furgonetes, camions i caravanes, el director ha dit que si bé no es tenen xifres “sí que ens consta que s’han fet contactes i operacions”.

L’edició d’enguany de l’Autotrac ha ofert una àmplia làmina expositiva amb 424 cotxes, 120 tractors i un centenar d’altres –camions, caravanes, recol·lectores i implements-, sumant un total de més de 640 vehicles.

La fira Autotrac és la primera de les dues fires que de forma anual organitza Fira de Mollerussa adreçada al sector d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, sent l’altra l’Autotardor al mes d’octubre.

Infolleida