L’ACM reconeix l’Ajuntament de Mollerussa pel projecte de l’Àgora digital en els Premis a les iniciatives locals

18/10/2021

La regidora de Noves Tecnologies ha recollit el guardó en la commemoració dels 40 anys d'història de l'entitat municipalista

L’Ajuntament de Mollerussa ha estat reconegut per l’Associació Catalana de Municipis amb el Premi en l’àmbit de la governança pel projecte Fem realitat l’Àgora digital de Mollerussa. Programa (RE)activemMollerussa. El guardó ha estat recollit aquest dissabte al migdia per la regidora de Noves Tecnologies, Raquel Pueyo, en l’acte de commemoració dels 40 anys d’història de l’entitat municipalista que ha tingut lloc a Vic, en el qual s’han lliurat també els primers Premis a les millors iniciatives locals.

El projecte pel qual ha estat reconegut l’Ajuntament de Mollerussa és la nova app eAgora que es va activar el passat mes de setembre i que proposa la creació d’un model de relació entre entitats, comerços, ciutadania i ajuntament perquè estiguin connectats mitjançant una plataforma digital que fomenta la participació ciutadana, ja que actua com una xarxa social més afavorint també una agenda única del municipi.
Infolleida