L’Ajuntament condemna i rebutja de nou la conducta de l’extècnic municipal acusat de corrupció de menors

10/12/2020

L'ens municipal es reafirma en la tolerància zero davant la vulneració dels drets dels infants i joves

L’Ajuntament de Mollerussa ha emès un comunicat on referma la tolerància zero davant de conductes com la de l’extècnic municipal acusat de corrupció de menors. D'aquesta manera, torna a condemnar i rebutjar els fets enèrgicament, com ja ho va fer quan es va fer públic el cas el mes de maig del 2019, moment què se’l va suspendre immediatament de contracte laboral.

Des del primer moment, el consistori considera els fets de gravetat extrema i es va posar a disposició de la investigació judicial i policial en una política de màxima col·laboració i transparència per aclarir els fets. Així mateix, va sol·licitar en dues ocasions personar-se a la causa per tenir accés al sumari i conèixer així de manera oficial l’abast de la situació, però les dues peticions van ser denegades.

També des que es va conèixer l’acusació, des de l’Ajuntament es va articular un servei d’assessorament i acompanyament psicològic per a qualsevol ciutadà que, amb relació al cas, ho pogués necessitar, així com obert a l’entorn laboral de l’extreballador municipal.

Infolleida