L’Ajuntament de Mollerussa aprova el projecte per eliminar l’aparcament i ampliar la vorera del carrer Prat de la Riba

05/06/2018

El consistori també ha tret a licitació el projecte d’urbanització de la travessera del carrer de Domènec Cardenal que preveu obrir el pas cap a l’avinguda del Canal

L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat, a través de la Junta de Govern, el projecte de millora del carrer Prat de la Riba. El projecte inclou suprimir l’aparcament d’aquesta via així com la vorera que va paral·lela a la via del tren. Per altra banda, es mantindran els dos sentits de circulació i s’ampliarà la vorera de la banda ja urbanitzada. El pressupost del projecte és de 242.487 euros i la supressió de les places d’aparcament es veuran compensades amb la creació d’una nova zona d’aparcament gratuït a l’altre costat de la via, en el solar que queda just al costat de l’estació d’autobusos.

Per altra banda, el consistori ha tret a licitació el projecte d’urbanització de la travessera del carrer de Domènec Cardenal. Aquest preveu la circulació de vehicles a velocitat inferior a 20km/h i la definició d’unes franges laterals de 4 metres d’amplada per a ús dels vianants amb arbrats i mobiliari urbà així com també es renovarà l’enllumenat. Pel que fa la sortida del carrer cap a l’avinguda del Canal, el projecte preveu obrir el pas.

Solsona també ha afegit que aquesta licitació “ajudarà a desencallar un tema històric” ja que es tracta de l’únic carrer proper al centre urbà que faltava per urbanitzar. El pressupost del projecte és de 449.493€.

Anna Berga i Gabriel Solà