L’ajuntament de Mollerussa preveu obrir les piscines d’estiu a finals de juny

16/06/2020

Serà amb un 50% de la seva capacitat i s'estudia que sigui amb franges horàries de dues hores i mitja

L’ajuntament de Mollerussa preveu obrir les piscines d’estiu a finals de mes amb cita prèvia per tal de poder controlar en tot moment l’aforament. S’està ultimant la metodologia tecnològica a utilitzar per tal que sigui possible aquest control. També s’està acabant de detallar el paquet de cursets de natació que s’oferiran aquest estiu així com les condicions en què es duran a terme.

Pel que fa al nombre de socorristes serà el mateix de cada any ja que es compta amb base a la làmina d’aigua i aquesta no ha variat. En aquest sentit, l’objectiu és que tothom que accedeixi al recinte es pugui banyar i la previsió amb que es treballa es que es pugui obrir amb el 50% de l’aforament, la qual cosa voldria dir que hi hauria capacitat per a 277 persones simultàniament.

Piscina coberta

Mentrestant, l'ajuntament ha reprès aquest dilluns l’activitat de la piscina municipal coberta i també dels pavellons esportius amb cita prèvia i només per a ús esportiu. També s’ha activat el Camp Municipal d’Esports però, en aquest cas per a fer ús les oficines i no per activitat esportiva que no està prevista que es reprengui fins a finals de mes. Així mateix, s’està treballant per definir les condicions d’apertura del recinte de les piscines d’estiu en els pròxims dies, en una data que encara falta concretar i que es comunicarà degudament.

Pel que fa a la piscina coberta, s’ha obert en l’horari habitual però sempre amb cita prèvia trucant al telèfon 973 71 01 43 amb 48 hores d’antelació. L’aforament permès màxim és de 15 persones cada hora, motiu per al qual s’establiran franges d’ús d’una hora d’estada al recinte per evitar aglomeracions a les entrades i sortides. Així mateix, només es pot fer ús de les dutxes a l’entrada a la piscina però no a la sortida, els vestidors es poden utilitzar per canviar-se però s’ha habilitat un espai per deixar les bosses i els objectes personals i així deixar lliures els vestidors perquè que es puguin fer les pertinents desinfeccions. Tampoc es presta material sinó que cal portar-lo de casa. L’horari d’apertura d’aquest equipament és de dilluns a divendres de dos quarts de 7 de la nit a dos quarts d’11 de la nit de dilluns a divendres mentre que dissabte és de 8 a 2 del matí i diumenge de 9 a 2.

Quant als pavellons municipals, l’horari d’apertura és de les 4 a les 8 de la tarda de dilluns a divendres i també amb cita prèvia que els clubs esportius usuaris de les instal·lacions acordaran directament  amb la regidoria d’Esports. Els grups màxims seran de 15 persones alhora complint la normativa i no es podrà fer ús ni de les dutxes ni dels canviadors.

RICARD GÓMEZ