L'ajuntament de Mollerussa vol adquirir l'actual local de CaixaBank

28/11/2019

L'Ajuntament de Mollerussa vol adquirir les actuals oficines de CaixaBank a Mollerussa, ubicades als baixos de l'edifici consistorial. I és que l'entitat obrirà a començaments del 2020 la seva oficina insígnia, el nou concepte store que substituirà l'antiga sucursal.

Segons l'alcalde, Marc Solsona, la intenció del consistori és disposar de tots els espais que formen part de l'edifici, encara que va assegurar que encara no hi ha hagut reunions amb els responsables de l'entitat bancària per negociar l'esmentada compra. El primer edil també va assegurar que, en cas d'arribar a un acord, encara no s'ha definit quin serà l'ús futur d'aquest espai, que es troba pròxim a l'accés al consistori, així com a les instal·lacions de la policia local.

S'ha de recordar que l'Ajuntament ha dut a terme diferents projectes per ampliar la seua seu. En aquest sentit, va traslladar els serveis socials a la primera planta d'un edifici annex, l'antic Cal Ripoll. També es van ampliar els serveis a la tercera planta i a començaments d'aquest 2019 es va dur a terme una remodelació integral de la primera planta per poder convertir-la en una oficina d'atenció al ciutadà. El principal objectiu d'aquesta obra va ser centralitzar en un únic punt tota la tramitació i informació als ciutadans. Les noves instal·lacions de CaixaBank seguiran al centre de Mollerussa, a dos immobles a la mateixa planta de l'Ajuntament que s'estan reformant.


FOTO: Segre

SEGRE