L’Ajuntament de Salou s’interessa pel model de funcionament del Refugi de Trànsit d’Animals

08/01/2020

• La regidora de Salut i Defensa i Protecció Animal visita el centre acompanyada del regidor de l’àrea i la responsable de la gestió

L’Ajuntament de Salou ha mostrat interès en el model de funcionament del Refugi de Trànsit d’Animals que el consistori de Mollerussa va posar en marxa a mitjans del passat any en una nau municipal al costat de l’estació d’autobusos. L’objectiu del consistori tarragoní és implantar un equipament similar al de Mollerussa, motiu per al qual avui la regidora de Salut i Defensa i Protecció Animal de Salou, Beatriz Morer, ha visitat el centre acompanyada pel regidor de Protecció Animal de Mollerussa, Joan Ramon Domingo, i Anna Carbonell, responsable de Nova Eucària, entitat que gestiona el funcionament del mateix.

 

Cal recordar que l’espai habilitat compta amb una zona per poder ubicar tres gossos alhora així com una altra pensada per poder instal·lar-hi dos gats. També s’ha previst un espai doble per a gats ferals o malalts que no puguin estar en contacte amb els altres.  La segona fase del Pla Integral de Protecció Animal on s’emmarca l’habilitació d’aquest refugi serà fer una diagnosi exacta de les colònies de gats que hi ha a la ciutat.

 

Val a dir que el consistori té activat el número de telèfon 973 60 38 52, que està connectat permanentment amb la Policia Local, per tal de comunicar les troballes d’animals abandonats i poder així posar en marxar el protocol corresponent.

Infolleida