L’Ajuntament Mollerussa habilita una trentena  de  noves places d’aparcament

07/08/2018

El consistori de la capital del Pla d’Urgell ha habilitat un solar amb una trentena de places d’aparcament a l’avinguda del Canal. Els dies de mercat serà utilitzat com a zona de càrrega i descàrrega i per a l’estacionament dels paradistes, els altres dies de la setmana serà públic.

A partir d’aquest dimecres, 8 d’agost, l’Ajuntament de Mollerussa habilitarà una trentena de places d’aparcament gratuït en un solar situat a l’avinguda del Canal amb sortida al carrer de Sant Jordi.  Els dies de mercat, l’espai funcionarà com a zona de càrrega i descàrrega i d’estacionament per als paradistes mentre que la resta de dies de la setmana serà públic i gratuït.

Aquest és un dels nous aparcaments que s’han adequat en els darrers mesos en zones properes al centre de la ciutat i que ja està inclòs en els plànols que ha editat l’Ajuntament. Aquests s’han repartit a tots els comerços de la zona afectada per les obres del nucli urbà.

D’altra banda, el proper dimecres dia 15, tot i coincidir amb la festivitat de la Mare de Déu d’Agost, Mollerussa comptarà amb el tradicional mercat setmanal, després que el consistori així ho hagi decretat a petició dels mateixos paradistes.

Infolleida