L’Ajuntament organitza de nou el sopar de Cap d’Any als pavellons poliesportius i amplia els comensals a 750

09/11/2019

• Els preus es mantenen en 65 euros el menú i la festa posterior comptarà amb l’actuació de dues orquestres i un grup de versions

 

L’Ajuntament organitzarà per segon any el sopar de gala de Cap d’Any i després de la bona acollida que va tenir l’esdeveniment n’amplia la capacitat a 750 comensals que es repartiran entre els dos pavellons. La festa posterior, en la que l’aforament serà de mil persones, comptarà amb dues orquestres i un grup de versions repartits entre els dos espais i dels quals en podran gaudir tots els assistents.

Els preus es mantindran igual que en la primera festa en la que el sopar pels adults costava 65 euros i l’infantil, 20 euros. Totes les persones que participaran al sopar tindran accés gratuït a la festa posterior mentre que també s’obre la possibilitat de participar-hi a partir de les 12 de la nit a aquells que sopin en un altre indret comprant una entrada anticipada per 10 euros amb consumició inclosa. La festa estarà amenitzada per les orquestres Aquarium i Millenium i el grup de versions Coversions. Les reserves es podran fer a partir de la data que es donarà a conèixer aviat.

Infolleida