L’Ajuntament reduirà el deute amb els proveïdors per un import d’1,2M€ abans de finals de desembre

21/12/2021

Porta també a l’aprovació del Ple extraordinari d’aquest dimecres el Pla de Joventut 2021-2025 i el conveni per finançar el Banc d’Aliments

L’Ajuntament portarà a l’aprovació del Ple extraordinari d’aquest dimecres un expedient de reconeixement de crèdit extrajudicial per un import de 614.884€ amb l’objectiu de liquidar a les factures pendents del 2020 i també de part del 2021. A aquest import cal sumar també el pagament per un import de 654.116€ de factures consignades durant el 2021 que es farà efectiu abans d’acabar l’any per la qual cosa, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el consistori abonarà entre aquesta setmana i l’entrat un total d’1.269.000 euros, reduint així en gairebé un 60% en tres setmanes l’última relació del pendent de pagament a proveïdors des del Ple ordinari de novembre.

Aquest expedient serà un dels punts de l’ordre del dia del Ple extraordinari, que tornarà a ser presencial i que també inclourà un altre expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits per un import de 19.000 euros corresponent a Fira de Mollerussa. Així mateix, altres punts que es portaran a aprovació seran el Pla de Joventut 2021-2025, el qual contempla 12 eixos específics a desenvolupar entre els quals hi ha les oportunitats educatives, un oci alternatiu saludable, el dret a l’habitatge o el dret a la participació.

Altres punts serà l’aprovació del catàleg dels llocs de treball, un document tècnic que recull tots els llocs de treball que es consideren necessaris per a l’organització de serveis a prestar per l’Ajuntament i que es diferencia del document que recull la plantilla, on s’inclou els efectius de què es disposa i el qual ha de tenir una dotació pressupostària.

També es passarà com a punt el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i l’Ajuntament a través del qual el consistori fa una aportació anual de 6.659 euros al Centre de Distribució d’Aliments i una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal per dividir en dos sectors el sector residencial que comprenien els terrenys de l’Àrea Estratègica Residencial (ARE), la qual va ser retirada. Igualment es donarà compte de l’acord del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ratificant en el càrrec de Jutgessa de Pau substituta a Maria Dolors Capell.

Infolleida