L’Amistat, un local fet a mida

29/07/2022

El local es vol reivindicar com a centre social de la ciutat

Mollerussa enguany no sols recupera un estiu de normalitat sense restriccions per la covid. També reestrena un local centenari, històric com és el bar l'Amistat. Després de mesos complicats on la pandèmia ha posat pedres en el camí. El nou local arriba amb força, amb ganes de consolidar-se com a local social i, recuperar així, l'essència de 1905.

El local busca adaptar-se al client. Per una banda, amplia la seva oferta, no és sol un bar, també és restaurant i lloc de copes. A més, disposa d'una carta àmplia amb begudes de tota mena, on es prioritza el producte local, ja que no deixa de ser un establiment fet a mida.

D'altra banda, s'oferiran espectacles setmanals aprofitant l'espai, ja que a més dels 300 metres quadrats de local es disposa de dues terrasses. Per la transformació de l'establiment s'ha invertit mig milió d'euros. Un altre dels punts forts és crear sinergies amb el Teatre Amistat i consolidar l'oferta cultural de Mollerussa. La cirereta a tot plegat, la posa la façana que a la nit queda il·luminada.

JULEN ANDRES CARRALERO