L’obra ‘Límits’ es representa en sessió matinal al Teatre L’Amistat de Mollerussa

30/11/2018

La representació artística de la companyia Fadunito Produccions S.L. és un espectacle de teatre físic multidisciplinari on conflueixen el circ la manipulació d’objectes, el moviment, el teatre, la música i el clown

Aquest divendres al matí s’ha dut a terme la primera activitat de la Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d’Urgell. L’obra, que ha aplegat 327 alumnes escolaritzats en centres educatius de secundària de la comarca del Pla d’Urgell, és una novetat d’enguany ja que des de l’organització es va considerar oportú programar noves propostes per aquest alumnat dins de les activitats de la Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d’Urgell.

L’obra, representada per Ferran Orobitg, és un espectacle teatral físic multidisciplinari on conflueixen el circ la manipulació d’objectes, el moviment, el teatre, la música i el clown. És una història inspirada en el conte ‘L’elefant encadenat’ de Jorge Bucay, plantejada coma metàfora dels marcs mentals que ens autoimposem i que ens impedeixen créixer com a persones. Un al·legat contra la por, les opinions preconcebudes, les limitacions socials i culturals i les imposicions de qualsevol mena. Una reivindicació de les capacitats i de les possibilitats de les persones.

Els joves han pogut interactuar dins l’obra pujant a l’escenari i fent-se partícips de les escenes de ‘Límits’. La representació teatral ha acabat amb un col·loqui entre el joves assistents i l’actor Ferran Orobitg.

Infolleida