L'Associació de la Música ja té llest el programa del segon Cicle de Joves Intèrprets

03/05/2021

El primer concert, a càrrec del Trio Alella a Cal Jaques

L’Associació de la Música de Mollerussa ja té a punt la programació del segon Cicle de Joves Intèrprets, que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. El primer concert anirà a càrrec del Trio Alella i està previst el pròxim dissabte 8 de maig, al pati de Cal Jaques (l’accés està ubicat al carrer Jacint Verdaguer). L’inici serà a les 6 de la tarda.

En total, el cicle estarà format per sis concerts que es duran a terme en diversos espais a l’aire lliure de la capital del Pla d’Urgell. Tots ells es faran seguint la fórmula de la taquilla inversa.
El segon concert està previst durant la festa major de la ciutat, el 22 de maig, i anirà a càrrec del Duo Olatua. El dia 5 de juny serà el torn d’Ekaterina Degtiareva mentre que el dia 19 del mateix mes, actuarà Carlos Bujosa.
Ja arribat l’estiu, el 3 de juliol està programat el concert d’Abel Iglesias. Aquests concerts tindran com a escenari el carrer Jacint Verdaguer. Clausura el cicle el concert d’Anna-Paula Domínguez, el 17 de juliol, als jardins de la Casa Canal.
SEGRE MOLLERUSSA