L’Ateneu Golmesenc organitza el diumenge 16 d’octubre un maridatge de literatura i música a càrrec de Jordi Boixadós

11/10/2022

L’escriptor, traductor i músic presentarà el seu llibre ‘Mentre la neu sigui blanca’, acompanyat de les cançons del disc ‘Vuitanta mil segons’ a les 12 hores al Teatre el Casal de Golmés

L’'Ateneu Golmesenc organitza aquest diumenge un vermut músical i literari a les 12 hores al Teatre el Casal de Golmés. L’acte anirà a càrrec de l’escriptor, traductor i músic, Jordi Boixadós, que presentarà el seu llibre ‘Mentre la neu sigui blanca’, maridant-lo amb les cançons del disc ‘Vuitanta mil segons’. Boixadós, que estableix un diàleg entre el global i el local a les seves obres, és un actor que reflecteix el desequilibri que ens afecta en la vida més íntima i en la més quotidiana.

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu novè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana.

Amb els seus nou anys de vida, ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.

infolleida