L'Aventura de Nadal de Mollerussa tanca amb prop de 10.000 visitants

08/01/2019

Els dies de més afluència van ser el 27 i 28 de desembre i el 2 de gener

Un total de 9.600 persones han gaudit durant aquestes festes de la 29ª edició de l’Aventura de Nadal, que ha tingut lloc al Pavelló Firal de Mollerussa i que ha comptat amb una trentena d’activitats diferents. Aquesta xifra suposa un descens del 6% respecte l’any anterior quan es va superar els 10.000 visitants. Tot i això, des del consistori fan una valoració molt positiva del parc i senyalen que ha complert la funció de donar servei els caps de setmana i, sobretot,  els dies laborals.

A més, enguany han augmentat les entrades a famílies nombroses i les que ha repartit Mollerussa Comercial dins la campanya nadalenca.

Pel que fa les activitats, aquesta edició ha continuat apostant per potenciar els espectacles infantils de qualitat i els tallers que s’ofereixen com a complement a la quinzena d’atraccions mecàniques i inflables. Entre aquestes atraccions, els infants han pogut gaudir d’inflables, llits elàstics o autos de xoc. Així mateix, l’entitat de Colònies Sant Jaume s’ha encarregat del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys.

 

 

Anna Berga