L'Aventura de Nadal de Mollerussa tanca portes amb més de 10.000 visitants

11/01/2018

Suposa un increment del 15% respecte l'any anterior

Un total de 10.223 persones han passat per la 28a edició de l’Aventura de Nadal, que ha tingut lloc del 26 de desembre al 4 de gener al Pavelló Firal de Mollerussa. Aquesta xifra de visitants suposa un increment del 15% respecte l’any passat que ha comportat també un increment del 6% pel que fa a les entrades venudes, que han estat de 5.171.

L’edició d’enguany ha comptat amb una trentena d’activitats diferents, entre les que ha destacat la qualitat dels espectacles i tallers oferts que s’han concentrat a la zona d’entrada al Pavelló Pla d’Urgell. Pel que fa els tallers s’ha estrenat el de cuina amb temàtica nadalenca i el de xanques. També es va oferir un taller de maquillatge de cares i un altre d’espelmes i L’ONG Humana també va repetir el taller de construcció de titelles a partir de roba reciclada amb l’objectiu de conscienciar als més petits sobre la importància del reciclatge.

Per altra banda, enguany l’Aventura de Nadal ha comptat amb una quinzena d’atraccions mecàniques i inflables.

A nivell local, Ràdio Ponent ha estat atenent un any més les peticions musicals dels participants i l’entitat Colònies Sant Jaume s’ha encarregat de l’espai de manualitats i del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys. Per coordinar el funcionament del parc, s’han contractat 18 joves de Mollerussa, formats en cursos de l’Oficina Jove.

Anna Berga i Infolleida