Ledesma i Fernández conquereixen l'Estany

07/11/2022

Van ser els guanyadors en una prova que va reunir més de 800 participants

Eva Ledesma i Juanma Fernández van ser els guanyadors de la 13a edició de la Volta a l’Estany, competició que va reunir més de 800 atletes a Ivars d’Urgell, entre les diferents propostes. La distància llarga era de 10 quilòmetres, fet que representa fer la volta per complet a l’Estany d’Ivars i Vila-sana, a més d’un altre circuit de 7 quilòmetres, que es podien fer en cadira de rodes, així com una caminada, també de 7 quilòmetres. En la distància llarga el triomf en la carrera femenina va ser per a Eva Ledesma (Tri-4.40), que es va proclamar campiona amb un temps de 36.31.

La segona posició va ser per a l’atleta independent Maria Ros, que va parar el crono en 41.45, i el tercer lloc va ser per a Eva Ribalta (Tri-4.40), amb 43.15. En la categoria masculina es va imposar Juanma Fernández (Finques Prats), que va invertir un temps de 34.20. Van completar el podi Arnau Donés (AA Xafatolls) amb 35.38 i Roger Martínez (100x100 Fondistes Tàrrega) amb 36.14. En la carrera de 7 quilòmetres la victòria va ser per a Sònia Sans (AA Xafatolls), la més ràpida en firmar un temps de 28.59. Segona va ser Karla Díaz (AA Xafatolls) amb 31.05 i tercera Adriana Vilalta (Clos Pons Thai Runners) amb 31.40.

El guanyador masculí va ser l’independent Jordi Calafell, que va fer un temps de 24.38 i al qual van seguir Josep Gardenyes (AA Xafatolls), amb 25.26, i Genís Alias (AA Xafatolls), 25.43.