L'elit del bàsquet s'entrena a Mollerussa

09/02/2018

Entrenadors i joves del CB Mollerussa han pogut veure un entrenament de les jugadores del Cadí La Seu al poliesportiu de Mollerussa.

Els nois i noies del Club Bàsquet Mollerussa i, molt en especial, els entrenadors d’aquest esport han pogut viure de primera mà com entrena un equip d’elit com és el Cadí La Seu. I és que les seves jugadores i l’equip tècnic s’han desplaçat fins a Mollerussa per fer un entrenament i posteriorment, també han respòs les preguntes formulades pels diferents entrenadors i públic.

L’activitat tècnica ha reunit a diferents joves del Club Bàsquet Mollerussa i la vintena d’entrenadors que el formen, a més d’altres entrenadors procedents de poblacions veïnes. I és que amb un total de 16 equips que van des dels més petits fins a les categories sènior, un dels objectius del Club Bàsquet Mollerussa és el de implicar-se a fons en la formació dels seus entrenadors.

Aquesta activitat ha estat coorganitzada pel Club Bàsquet Mollerussa juntament amb la Federació Catalana de Bàsquet i l’Associació Catalana d’Entrenadors.

 

Anna Berga