Les extraescolars esportives tornen amb limitacions

25/11/2020

Les activitats a l'aire lliure ho fan amb el 50% de l'aforament permès, mentre que les que es realitzen en espais tancats al 30%

Punteres a punt per a tornar als entrenaments. Aquestes petites gimnastes han pogut iniciar de nou les seves classes de rítmica després de gairebé un mes d'aturada per la Covid.

Però durant aquest període de tancament, no van estar parades i van realitzar totes les sessions a través de classes en línia.

Una tècnica que aquest gimnàs de Mollerussa segueix duent a terme ara en la reobertura amb les nenes que estan confinades o bé les qui els divendres i caps de setmana no poden venir a la ciutat a causa del confinament municipal. A més, en ser una activitat esportiva que es realitza en espais tancats, l'aforament han vist reduït l'aforament del 50 al 30%.

Per altra banda, a la meitat, sí que han pogut tornar els futbolistes, ja que és una extraescolar que es realitza a l'aire lliure. El dimarts ho va fer el futbol onze d'aquest club esportiu

Pel que fa a l'assistència de públic, des del club segueixen sense permetre'n l'accés.

Els entrenaments s'han iniciat, però de moment, totes les competicions segueixen paralitzades.

La incertesa generada per la Covid, també ha fet que a l'escola de futbol s'hagin notat una baixada en els nens apuntats, ja que hi ha famílies que enguany han preferit que els infants facin esports individuals.
Ariadna Guiu Vila