Les jugadores del Vila-sana visiten els nens i nenes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

03/01/2019

El club pretén fer més accions solidàries d'aquest tipus de manera periòdica

El Club Patí Vila-sana pretén fer accions solidàries de forma periòdica com la que han dut a terme a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Es tracta d’unes activitats amb les que les jugadores volen promocionar l’hoquei, i més concretament l’esport femení, i és que aquest tipus d’accions solen ser fetes per equips masculins, generalment de futbol o bàsquet.

 

En la visita que han dut a terme als nens i nenes malalts que es troben ingressats, han profitat també per explicar el seu projecte. A més a més, les jugadores han pogut visitar l’àrea de prematurs així com conéixer les mares dels primers nounats del 2019, a qui els hi han fet un petit obsequi com una manteta amb els colors del club o una bufanda.

Ara les del club del Pla d’Urgell reemprenen els entrenaments després de la parada per les vacances de Nadal i classificar-se per la Copa de la Reina. En el primer partit d’aquest 2019 es veuran les cares amb el Cuencas Mineras el proper 12 de gener a dos quarts de 8 del vespre a Vila-sana.

Meritxell Castillo