Les obres de la Residència per a Gent Gran Jardins Castelló avancen a bon ritme per poder obrir portes al 2025

18/04/2024

Membres de la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde, han visitat les noves instal·lacions convidats per l’empresa promotora

Les obres de la Residència per a Gent Gran Jardins Castelló, que disposarà de 144 places per a estada i 30 de centre de dia, avancen a bon ritme amb l’objectiu que el nou equipament estigui operatiu durant el 2025, segons ha explicat el gestor de l’equipament, David Boleda, als membres de la corporació, encapçalada per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, durant la visita a la qual han estat convidats aquest matí.

Els regidors i regidores han pogut conèixer in situ la distribució dels diferents espais, entre els quals hi havia ja acabada una habitació de mostra, així com la filosofia del nou equipament, que és una iniciativa privada promoguda per l’empresa Jardins Castelló S.L.
tot i que neix amb voluntat que l’administració catalana en pugui concertar un nombre per determinar de places públiques.

El nou centre tindrà una superfície de 8.180 metres quadrats repartits en soterrani, planta baixa i quatre plantes, disposarà de 48 habitacions individuals i 48 habitacions dobles de més de 30m 2 amb unitats de convivència per a 18 usuaris. Així mateix, segons l’empresa promotora la seva posada en funcionament amb un nou plantejament de cura de la gent gran preveu generar 75 llocs de treball directes per oferir un ampli programa d’activitats i serveis dirigits a tenir cura del benestar de les persones residents com són els serveis de psicologia, fisioteràpia, rehabilitació, perruqueria i podologia. Igualment, es preveu que el centre compti amb un restaurant obert al públic en general per afavorir la integració de les persones que hi viuran.
Infolleida