'L'eufòria del passat', nou single que publica I-nuits acompanyat d'un videoclip dirigit per Laura Castelo

28/04/2023

La gravació s'ha pogut fer gràcies a una beca de les Cases de la Música i s'ha enregistrat a la Serra de Sidamon

Es tracta de 'L'eufòria del passat', que arriba acompanyada d'un videoclip dirigit per Laura Castelo, també de Sidamon. Castelo ja ha dirigit diversos videoclips de bandes com Koers i Vernal, i també ha treballat amb la reconeguda directora Carla Simón al film 'Alcarràs'.

El clip de 'L'eufòria del Passat' s'ha pogut enregistrar gràcies a la beca de les Cases de la Música que I-nuits va aconseguir a principis d'any. La gravació es va fer el darrer cap de setmana de març en un entorn rural de la Serra de Sidamon i va comptar amb la participació de les actrius Sara Bosch, Rosa Monrous, Júlia Bertran i Berta Blanch.

Laura Castelo explica que amb el clip pretén transmetre de "manera conceptual", les sensacions que pot sentir una persona que pateix ansietat i depressió. "Moments en que et pots sentir atrapada, congelada fins el punt de no trobar cap sortida però alhora sentir com una força t'empeny per continuar", afirma la jove directora.

Aquest és el segon tema que publica la banda del Pla d'Urgell després d'avançar el passat 31 de març 'Encantats', que ja compta amb centenars d'escoltes i
visualitzacions a les diferents plataformes digitals on està penjat.

I-nuits presentarà els nous temes i altres del seu repertori el pròxim 5 de maig a les 22.30h en el concert que donarà el tret de sortida a la 8a edició del Festival Gar Gar de Penelles, a la Noguera.
Infolleida