Linyola celebra diumenge els Tres Tombs de Sant Antoni

16/01/2019

Mercat artesanal, esmorzar popular de xulles o passejades amb ponis són algunes de les activitats que complementaran aquesta festa

Linyola celebrarà, aquest pròxim diumenge, una nova edició de la tradicional festa dels Tres Tombs de Sant Antoni. La jornada començarà, com ja és habitual, a les 9 del matí amb l’esmorzar popular de xulles de porc. Continuarà a la plaça Planell amb el mercat de productes artesanals i de proximitat, que reunirà una trentena de parades. De fet, en aquesta plaça és on es concentrarà el gruix d’activitats, dirigides sobretot als més petits. Allí podran veure i tocar els animals dels corrals i també passejar amb ponis. També hi haurà tallers i, com a novetat, enguany hi haurà una exhibició d’habilitats canines.

L’acte central de la jornada serà la tradicional benedicció de mascotes, que tindrà lloc després de la missa en honor a Sant Antoni. No hi faltaran els Tres Tombs pels carrers del municipi, tot i que enguany es preveu una menor afluència de cavalls.

Tot i que la majoria de les activitats es concentren al matí, la festa continuarà a la tarda amb el bingo que organitza l’Agrupació de Jovent, on a la meitat d’aquest es sortejarà el tradicional “Carro de fato” del FS Linyola.

Anna Berga