Linyola celebrarà la Fira de la Camamilla i la Festa Major el proper cap de setmana

15/05/2018

Enguany la fira estrenarà el 1r Concurs de receptes i cuina de la camamilla

L’ajuntament de Linyola ja ultima els detalls per acollir aquest cap de setmana la 5a edició de la Fira de la Camamilla que enguany compartirà espais amb la Festa Major del municipi. Durant tot el cap de setmana es celebraran diverses activitats relacionades amb la temàtica de la fira, les quals aniran succeint en els diferents espais que l’organització ha previst.

Alex Mases, alcalde de Linyola ha explicat que enguany s’ha volgut incloure també la fira de tractors antics dins el mateix títol de la fira de la camamilla, ja que com ha afirmat, Linyola és un dels pobles amb concentració de maquinària agrícola de tot Europa.

Com a novetat d’enguany es farà el primer concurs de receptes i cuina de la camamilla on s’hi ha obert dues categories: la primera de receptes sòlides, i una segona de begudes.

També es farà el 2n concurs de contes i narracions breus on la camamilla esdevé la protagonista de les histories que s’hi narren.

Paral·lelament, en el marc de la Festa Major, divendres tindrà lloc l’elaboració de la 44a Cassola de Tros i la posterior degustació, amb el pregó de festes a càrrec del Sr. Postu. El dissabte es batejaran els gegants centenaris i es farà una cercavila pel municipi. Però el plat fort del cap de setmana, no arribarà fins el dilluns dia 21 amb l’espectacle ‘Bona Gent’, del Quim Masferrer, qui posarà el punt i final a la festa.

Meritxell Castillo