“Lo Vermutet” canvia de format i serà "de Bar en Bar"

17/07/2018

Es celebrarà el proper 28 de juliol i hi participaran un total de 13 establiments. Des de demà dimecres i fins el dia 26 els locals participants vendran tiquets anticipats amb tapa + beguda per 2€.

“Lo Vermutet”, organitzat per Fira de Mollerussa, arriba de nou aquest 28 de juliol. La convocatòria d’enguany variarà el seu format respecte a les anteriors edicions, perquè l’esdeveniment no es durà a terme als espais municipals, sinó als mateixos locals dels participants. D’aquesta manera, Fira de Mollerussa busca estalviar pressupost a nivell logístic i promocionar econòmicament els diferents establiments.

En dues franges horàries diferents, d’11.30 a 14.30 hores i de 20.00 a 23.30 hores, els assistents podran gaudir d’animació musical i les tapes dels 13 locals participants (Breiko, Cafè Bunker, Cèntric Cafè, El Nou 19, Krostó, La Botiga, Maronna, pastisseria Sant Isidori, Patet, Pizzeria L’Avinguda, Punt 14, restaurant Com a Casa i restaurant l’Antic).  Amb aquest horari dual, es busca arribar a dos tipus de públics diferents: el familiar al migdia i el jovent a la nit.

A partir del dia 18 i fins al 26 de juliol, els qui hi estiguin interessats podran comprar els tiquets anticipats als establiments participants al preu de 2 euros. Ara bé, per als més tardaners que decideixin comprar-lo el mateix dia, el cost de la tapa més beguda serà de 2’50. Serà el primer tast de “Lo Vermutet” amb aquest format “de bar en bar”, i des de l’entitat afirmen que si funciona bé es podria acabar implementant a la resta que es durien a terme a partir del setembre.

 

Ariadna Guiu