Marc Marzenit i Albert Barqué-Duran reben el Premi Internacional Ciutat de Lleida

19/03/2019

El productor musical Marc Marzenit i l'investigador Albert Barqué-Duran, tots dos de Mollerussa, han rebut aquest dilluns el Premi Internacional Ciutat de Lleida gràcies a la creació The Zero-Gravity Band, que van presentar al festival Sónar de l'any passat. Aquest projecte uneix l’exploració espacial i el futur de la música en una cúpula que permet experimentar la ingravidesa. L'Internacional Ciutat de Lleida és un dels premis més prestigiosos que atorga la Paeria i reconeix la tasca de persones, empreses o entitats en favor de la projecció internacional de Lleida.

Marc Marzenit juntament amb l'investigador Albert Barqué-Duran han estat guardonats amb el desè premi Internacional Ciutat de Lleida. El seu projecte els ha portat a experimentar com es fa i com sona la música sense gravetat a través d'una cúpula que simula les condicions de l'espai.

Projecte que els ha portat a ser distingits en la desena edició del Premi Internacional Ciutat de Lleida. I per la dimensió del seu projecte, que és com si els hagués portat a l'espai, la presidenta del jurat i periodista Rosa Maria Calaf, ha definit el premi com a gairebé interplanetari durant l'acte d'entrega. Abans han signat el llibre d'honor de la Paeria, institució que els reconeix així la seva tasca de portar Lleida al món.

Xavi Bosch Llufriu (Lleida TV)