Més de 200 persones participen a l'acte d'homenatge al CP Vila-sana

11/03/2018

El consistori ha volgut homenatjar les jugadores, l’equip tècnic i tota la seva afició que va donar suport a l’equip a la Copa de la Reina

Més de 200 persones han participat aquest dissabte a l’homenatge a les jugadores i a tot l’equip del Club Patí Vila-sana, així com a tota la seva afició per agrair el suport rebut durant la celebració de la Copa de la Reina que va tenir lloc a principis de març a Vilanova i la Geltrú.

L’acte organitzat pel consistori s’ha celebrat al poliesportiu de la localitat amb l’objectiu de refermar el vincle que està tenint la gent del poble amb l’equip des de que aquest va ascendir a la màxima categoria estatal. De fet, el passat dissabte 3 de març, uns 160 aficionats del Vila-sana es van desplaçar fins a Vilanova i la Geltrú per donar suport a l’equip que va aconseguir arribar a les semifinals de la Copa de la Reina. També recentment, una gran part del jovent del municipi han creat un grup de seguidors anomenats UTXA’S (en motiu de l’històric nom de la població).

Anna Berga i Infolleida