Més de 500 participants a la segona Jornada Solidària del Poal

05/10/2019

Va recaptar fons per a l'ONG Open Arms

Més de 500 persones han participat aquest cap de setmana en la segona edició de la Jornada Solidària que organitza la Associació Juvenil Poal Solidari. En aquesta ocasió, la iniciativa va recaptar fons per a l’ONG Open Arms. La celebració va tenir com a escenari el centre del Poal i va començar a primera hora del matí amb una xocolatada popular.

A les onze del matí, integrants de l’associació van oferir una actuació teatral vinculada a la tasca que porta a terme l’ONG Open Arms i també hi va haver una actuació de Mags del Món. Els gegants de Golmés van protagonitzar una cercavila al migdia, preludi d’un multitudinari vermut popular amenitzat amb música del grup Iglú i un dinar popular.


Eduard Solanes va explicar la seua experiència com a voluntari als camps de refugiats de Grècia

Els actes van continuar a la tarda amb un bingo popular. Posteriorment, l’Ampa del col·legi del Poal va oferir el berenar i el més petits van poder participar en una gimcana. El públic adult va poder assistir a una xarrada a càrrec del veí de Balaguer Eduard Solanes, que el 2016 es va desplaçar com a voluntari fins a un dels camps de refugiats de Grècia, concretament a Elpida. També es va projectar un vídeo sobre l’ONG Open Arms. Ja de nit, la música va ser la principal protagonista. Després de l’actuació dels Saltimbankis de Bellvís i la clausura d’aquesta segona edició de la Jornada Solidària del Poal, va ser el torn dels concerts de nit, a càrrec de Bredda, Viverrids i DJ Scribes, que es van dur a terme al mateix centre d’aquest municipi del Pla.

Aquesta entitat benèfica es va crear l’any passat i en l’actualitat compta amb joves procedents de diferents punts de la comarca com la capital Mollerussa i els municipis de Golmés i Fondarella, així com també de la capital de la Noguera.

INFOLLEIDA