Mollerussa acull el primer torneig de bàsquet unificat de la província de Lleida

11/05/2019

Uns 60 esportistes de 4 equips diferents han participat en aquesta competició esportiva

Al pavelló municipal de la capital del Pla d’Urgell s’hi han donat cita aquest dissabte al matí CB Mollerussa i Acudam, el CB Balaguer, el C.E. Joan XXIII Mallorca Basquetísimos i el C.E. Joan XXIII Mallorca los Fantásticos.  En total han participat uns 60 esportistes.

La particularitat d’aquesta competició és que tots els equips sortien a jugar a la pista amb un equip format per 3 jugadors amb discapacitat intel·lectual i 2 sense. Al igual que en els tornejos internacionals d’aquesta modalitat.
La competició s’ha disputat en format de lliga directa entre els 4 equips participants i  cada partit ha constat de dues parts de 10 minuts cada una.

En aquesta primera edició, el conjunt balear CE Joan XXII Mallorca Los Basquetísimos s’ha proclamat campió. En segona posició, el CB Balaguer, tercera i quarta respectivament, el CB Mollerussa & Acudam i CE Joan XXIII Los Fantásticos.

L'entrega de trofeus ha anat a càrrec de la presidenta de l'ACUDAM, Angelina Roure, el president del CB Mollerussa, Pere Codina, el president de l'RT Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet, Eudald Berenguer, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Joan Trull i l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. 

El torneig ha finalitzat amb una foto de família per immortalitzar a tots els integrants dels equips participants. 

Alejandro Martínez