Mollerussa acull el seu primer Camp de Treball local

08/07/2020

Amb joves de Mollerussa d'entre 12 i 17 anys

Mollerussa acollirà fins el 17 de juliol el primer camp de treball local amb la participació de 12 joves d’entre 12 i 17 anys, tots ells de Mollerussa. Els voluntaris tenen com a objectiu sanejar les façanes i millorar l’estètica del carrer de la Vilaclosa. Des del consistori també es busca reforçar el sentiment de pertinença a la ciutat i fer pedagogia de civisme.

El carrer de la Vilaclosa és una de les vies més antigues de la capital del Pla d’Urgell. En aquest sentit, els joves també coneixeran la història de Mollerussa a càrrec de l’arxiver local, Josep Maria Cabau. Alhora, també presentaran al veïnatge el resultat dels treballs de millora i realitzaran diferents activitats amb la col·laboració d’entitats locals.

 

El camp de treball està coordinat entre la regidoria i Quàlia i té lloc des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia. L’acció de millora també preveu que més endavant es pugui comptar amb la participació d’un artista local perquè col·labori amb un dibuix mural. El consistori premiarà la tasca voluntària dels joves amb l’entrada gratuïta al recinte de les piscines d’estiu durant tota la temporada.

Alba Mor