Mollerussa augmentarà les places d'aparcament al centre de la ciutat

09/09/2017

Durant la xerrada anual, Marc Solsona també ha assegurat que els habitants de Mollerussa podran votar el proper 1 d'octubre

Mollerussa quadruplicarà l’oferta d’aparcament al centre. Així ho ha anunciat aquest divendres al vespre l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, durant la xerrada anual “Mollerussa avui”, en la que ha explicat les diferents actuacions del consistori en matèria social, d’infraestructures o inversions. Aquests nous aparcaments es trobaran en diferents solars situats en un màxim de 3 minuts del centre i substituiran les 35 places de pàrquing de la Plaça de Manuel Bertran.

En la segona part de la xerrada, l’alcalde ha contestat les preguntes formulades per la ciutadania i que li han estat traslladades de la mà del delegat de l’Agència Catalana de Notícies a Lleida i mollerussenc, Oriol Bosch. Una de les qüestions de més actualitat ha estat si el consistori cedirà els locals per votar el referèndum del proper 1 d’octubre.

Durant la xerrada, Marc Solsona, també ha convidat als ciutadans al diàleg i a traslladar els seus dubtes i propostes a l’Ajuntament a través dels diferents canals de participació habilitats durant tot l’any.

Anna Berga