Mollerussa celebra l’1 d’octubre el Dia de la Gent Gran amb unes jornades prèvies d’intercanvi d’experiències

21/09/2021

Les activitats, promogudes per la Taula de la Gent Gran, es fan des del 29 de setembre i inclouen un show cooking i una masterclass esportiva

Mollerussa celebrarà el pròxim 1 d’octubre el Dia Internacional de la Gent Gran amb un acte festiu al Teatre L’Amistat que posarà el punt final a unes jornades prèvies d’intercanvi d’experiències, que han estat promogudes des de la Taula de la Gent Gran amb l’objectiu de donar visibilitat als recursos amb què compta la ciutat per a millorar la qualitat de vida en aquesta etapa de la vida. El programa de les jornades, que comença el 29 de setembre i s’allarga fins al dia 1, ha estat presentat aquest matí per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, la regidora d’Acció Social i Ciutadania, Anna Carné, juntament amb Cristina Cos, l’Amiga de la Gent Gran, i Judit Solé, representant de la Taula de la Gent Gran, que és l’organisme que impulsa les activitats amb la col·laboració del teixit associatiu de la ciutat.

Tallers de noves tecnologies o de fotografia així com xerrades informatives sobre temes de seguretat a la llar o els serveis d’atenció i suport domiciliari són algunes de les activitats previstes entre les quals també destaca un show cooking i una masterclass d’esport a l’aire lliure. En paral·lel, també hi haurà tres exposicions: una de fotografia sobre els buits de les pèrdues a la Sala d’exposicions del Museu de Vestits de Paper, una altra sobre treballs manuals a les dependències de l’Albada i una tercera a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila sobre art, presentada i dinamitzada pels mateixos artistes.

La novetat de la celebració d’enguany rau en el fet que és la mateixa gent gran de la ciutat a través de la quinzena d’entitats i organismes que formen part de la Taula de la Gent Gran la que ha dissenyat i pensat les activitats, les quals estan adreçades a tota la ciutadania. Per tal de fer difusió del programa, s’ha elaborat un vídeo amb participació de persones grans de la ciutat i també s’ha fet una bustiada a tota la població amb el programa. Les inscripcions es poden formalitzar des del 22 al 29 de setembre a través de la web www.mollerussa.cat o trucant al 696 96 76 77 de 10 a 1 del matí i de 4 a 6 de la tarda.

 

Infolleida