Mollerussa celebrarà la Caminada a la Llum de la Lluna durant tres dies

30/06/2020

Per evitar aglomeracions i complir les mesures de seguretat

L’Associació Atlèica Xafatolls de Mollerussa i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell celebraran enguany la Caminada a la Llum de la Lluna durant tres dies. En aquest sentit, el consistori celebra que es tiri endavant l’activitat i que els organitzadors hagin pogut adaptar-se a les conseqüències que ha deixat la pandèmia de la covid-19. En aquest sentit, la 27a edició de l’esdeveniment es durà a terme durant 3 dies sense horaris de sortida. Tot plegat, per respectar les mesures de seguretat i evitar aglomeracions de persones. Juli Alegre és president de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa

Els interessats que vulguin participar podran recórrer els 8 quilòmetres des del camí de Belianes fins al Salt del Durant caminant, corrent o en marxa. L’organització alerta que el recorregut s’ha de fer per la part dreta de la banqueta i, en cas que el recorregut es faci de nit, recomana portar un frontal o una llanterna. Per la seva banda, el Centre d’Iniciatives Àngel Olarán de Mollerussa, continuarà la seva col·laboració amb l’esdeveniment durant 6 anys consecutius amb l’aportació d’avituallament als participants.

La inscripció a la Caminada de la Llum de la Lluna d’enguany es pot fer de manera presencial a diferents establiments de Mollerussa i al web municipal de l’ajuntament per un cost de 5 euros.
Alba Mor