Mollerussa esdevindrà seu de la quarta edició del Mobile Week 2020

11/02/2020

Serà l’única ciutat de la demarcació de Lleida que acull actes entorn la jornada tecnològica. Es duran a terme un total de 16 activitats per acostar la tecnologia a la ciutadania

Sota el lema Tecnologia per a la ciutadania, la quarta edició del Mobile Week 2020 té l’objectiu d’oferir un espai per participar de manera activa en jornades sobre els canvis i les novetats de la tecnologia. Per primera vegada, Mollerussa serà enguany una de les 15 seus de l’esdeveniment i el programa compta amb un calendari d’activitats propi obert a tot el públic.
L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que les activitats es concentraran en la seva majoria els dies 27, 28 i 29 de febrer amb activitats pensades per a tres àmbits en concret, com l’educatiu, l’empresarial i el de la ciutadania en general. L’esdeveniment que inaugurarà la jornada serà l’exposició Vestits de Paper i Tecnologia.
Dins del programa del Mobile Week 2020 a Mollerussa es durà a terme la 5a Trobada empresarial sobre transformació digital que organitzen l’empresa Xtrategics i Fira de Mollerussa.
Alba Mor