Mollerussa espera 2.000 atletes al Campionat de Catalunya de Cros

01/02/2018

La competició, que tindrà lloc el proper 11 de febrer al parc de la Serra, feia 25 anys que no es celebrava a les terres de Lleida

 

Han hagut de passar 25 anys per a que les terres de Lleida torni a acollir el Campionat de Catalunya de Cros individual i per clubs. Serà el proper 11 de febrer a Mollerussa, i s’espera l’arribada de 2.000 atletes entre els quals hi haurà noms tant destacats del panorama estatal com Adel Mechaal, Ilias Fifa o Laia Andreu. Des del club Xafatolls, agraeixen l’oportunitat de poder organitzar aquesta competició ja que és un reconeixement a la seva feina i al seu projecte per promocionar l’atletisme.

Des de la Federació Catalana d’Atletisme també han explicat la voluntat que tenen per descentralitzar aquest tipus de competicions ja la majoria es celebren a la demarcació de Barcelona. I és que les terres de ponent han acollit el Campionat de Catalunya només en 6 ocasions, 1 a Almacelles, 1 a Mollerussa el 1985, 2 a Lleida i 2 més a Arbeca, que va acollir el campionat per última vegada fa 25 anys.

La cita esportiva serà al Parc de la Serra i tindrà la pista d’atletisme com a punt de sortida i arribada. A més, també s’han definit quatre circuits diferents, que a banda de la pista, també recorreran el circuit de cros d’hípica i el d’autocros.

 

Anna Berga