Mollerussa estrena il·luminació i campanya de Nadal

04/12/2018

Un trenet recorrerà els carrers de la ciutat. També es sortejarà una panera, hi haurà recollida de joguines solidàries i entrades gratuïtes a l'Aventura de Nadal, entre altres

Gaudeix del Nadal és el lema de la campanya que l’associació Mollerussa Comercial ha preparat per aquestes festes amb l’objectiu d’incentivar les compres nadalenques a la ciutat després de les obres de reforma del centre. Algunes de les iniciatives que inclou la campanya són el sorteig d’una gran panera de Nadal, la recollida de joguines solidàries, entrades gratuïtes per a l’Aventura de Nadal o un trenet, que recorrerà les zones comercials de la ciutat, passant pel pavelló firal o la renovada plaça de Manuel Bertrand.

La campanya comercial també es veurà reforçada amb l’encesa de la il·luminació nadalenca, prevista per aquest dimecres, que enguany estrena un total d’11 elements decoratius amb els que la ciutadania podrà interactuar. Es situaran a les renovades places del centre i a la zona comercial, així com a la zona de les piscines.

El Mercat de Santa Llúcia donarà el tret de sortida, aquest dissabte, a la campanya comercial de la ciutat i comptarà amb una vintena de parades dedicades a la temàtica nadalenca.

L’horari del mercat, que es celebrarà a la plaça de l’ajuntament, serà de les 10 del matí fins les 7 de la tarda.

 

Anna Berga