Mollerussa estrena pàgina web

10/01/2018

Inclou banda sonora composada pel reconegut músic i productor, Marc Marzenit

Aquest dimarts ha entrat en funcionament la nova web municipal de l’Ajuntament de Mollerussa. Amb una imatge renovada i adaptada per accedir-hi a través de qualsevol dispositiu la pàgina ha mantingut els tres blocs principals d’Ajuntament, Municipi i Serveis tot i que hi ha incorporat novetats. En la secció “Ajuntament” hi ha previst un apartat destinat als grups municipals. També s’ha incorporat una galeria de més de 40 fotos antigues del municipi i entre altres, s’ha millorat l’accés a la informació dels transports públics així com a l’apartat de les defuncions, on s’ha previst una hemeroteca on es podrà consultar l’obituari dels últims sis mesos.

La nova pàgina web, està dissenyada per l’estudi Depastademoniato i implementada per Localprom i també inclou una banda sonora composada pel reconegut músic i productor mollerussenc, Marc Marzenit.

L’any passat també es va renovar els webs del Teatre L’Amistat i de les Piscines Municipals, i en breu també ho farà la pàgina de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, seguint totes la mateixa imatge corporativa i estètica.

Anna Berga