Mollerussa iniciarà el proper dilluns les obres del centre

16/05/2018

Les actuacions començaran per la plaça de Manuel Bertrand i de l'Ajuntament simultàniament.

El proper dilluns dia 21 començaran les obres de millora del centre de Mollerussa. Una actuació que s’iniciarà per les places de Manuel Bertrand i la de l’Ajuntament.

A la Plaça Manuel Bertrand es tallarà el transit rodat a partir de dilluns per treballar en la calçada central. De moment no s’actuarà a les voreres per afavorir el trànsit dels vianants.

També el dilluns s’iniciaran les obres a la plaça de l’Ajuntament, que implicaran l’eliminació de l’aparcament de la baixada del carrer però sense afectar el trànsit rodat, per tant, es podrà sortir fins al carrer de Ferrer i Busquets.

Durant la primera quinzena de juny es començarà també a actuar en els dos carrers interiors de la Vilaclosa, que seran els primers en ser pavimentats.

La previsió és que fins a la primera setmana de juny no es comenci a actuar a la plaça del Pla d’Urgell amb la eliminació de les places d’aparcament, tot i que no serà fins a principis de juliol quan el trànsit rodat quedi afectat en aquesta zona.

Les actuacions a la Plaça Major es preveuen que comencin a partir de la segona quinzena de juliol, i també la resta dels carrers afectats en aquest primer paquet d’obra.

Mentre durin les obres, el mercat setmanal es traslladarà a les dues bandes de l’avinguda del Canal, des de la cruïlla amb el carrer de Domènec Cardenal fins a la del Carrer de Belianes, una mesura que serà efectiva a partir de dimecres 23 de maig.

 

 

Meritxell Castillo