Mollerussa recorda en un festival els anys noranta del Big Ben

08/06/2019

El festival se celebrarà el proper dissabte dia 15 al pavelló firal

Tant els nostàlgics de la discoteca Big Ben com els que vulguin reviure la música disco especialment de la dècada dels noranta tenen una cita el proper 15 de juny a Mollerussa. El pavelló firal de la capital del Pla d’Urgell acollirà el Mix Festival, amb un cartell liderat per artistes internacionals d’aquella dècada que en el seu moment van ser programats per la discoteca Big Ben.

Al capdavant del Mix Festival hi haurà la cantant alemanya Natalie Horler, coneguda a nivell internacional per ser la veu del grup de eurodance Cascada, integrat també pels DJ i productors Manian i Yanou. S’ha de destacar que Horler va representar Alemanya al festival d’Eurovisió del 2013 celebrat a Malmö (Suècia).

 

El Mix Festival comptarà així mateix amb la cantant alemanya Damae, exvocalista de Fragma, creadors de l’èxit Toca Me; i el DJ italià Lhasa, autor de hits com Giulia i No Controls. Els presentadors del festival seran el DJ Lorenzo (resident de la mítica Big Ben) i Manel MC (resident de la no menys històrica Wonder de Lleida), junts per primera vegada compartint cabina.

SEGRE.COM