Mollerussa recuperarà el concurs de colles sardanistes

20/04/2019

Tindrà lloc el pròxim diumenge, 28 d’abril, després de disset anys de no celebrar-se al municipi.

Mollerussa recuperarà el concurs de colles sardanistes que se celebrarà el pròxim diumenge, 28 d’abril, a l’avinguda de la Fira a les 11.30 hores. 15 colles participaran en el concurs que és puntuable pel Campionat de les Terres de Lleida.

En la categoria infantil, les colles Petits Dimoniets i Dimoniets del grup Montserrat de Lleida es disputaran la primera posició. En alevins, competiran les colles Escarlata de Lleida i Noves Branques de Bellpuig. Les colles Guspira de Lleida i Esbarzer d’Agramunt participaran en la categoria juvenil. Finalment, en la categoria gran, la més multitudinària, prendran part del concurs un total de nou colles.

Les colles hauran de ballar dues sardanes de lluïment, una sardana revessa i una en la modalitat de punts lliures. Totes elles interpretades per la cobla Vens de Riella d’Agramunt.

El concurs clourà amb una sardana de germanor, que en aquesta ocasió serà La Puntaire. Seguidament, hi haurà el lliurament de trofeus i obsequis per part de les autoritats.

D’aquesta manera, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa recuperarà el concurs després de disset anys de no celebrar-se al municipi.

Infolleida