Mollerussa renova per 4 anys més el Segell de Ciutat Amiga de la Infància que Unicef li atorga des del 2012

17/06/2021

La capital del Pla d’Urgell se suma així a sis localitats més catalanes, cap de Lleida, que renoven distintiu en aquesta convocatòria

Mollerussa ha aconseguit la renovació per 4 anys més del segell que, des del 2012, l’acredita com a Ciutat Amiga de la Infància per part d’Unicef. L’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, ha rebut avui la notificació d’UNICEF Comité Español i d’UNICEF Comitè de Catalunya que així ho certifica i en la qual els presidents dels dos organismes feliciten l’Ajuntament per obtenir aquest reconeixement que “posa en valor la tasca dels governs locals, en aliança amb altres actors, i en especial, amb els seus destinataris, nens i nenes, per protegir i garantir el compliment dels seus drets i liderar un procés continu en la implementació de polítiques, en qualsevol circumstància, que tenen un impacte tangible en el seu benestar”.

La capital del Pla d’Urgell se situa com l’única ciutat de la demarcació de Lleida que renova aquest reconeixement en aquesta IX Convocatòria de Reconeixements 2021-2025, juntament amb sis municipis catalans més.  En aquesta edició, UNICEF ha atorgat per primera vegada aquest segell a un total de 73 municipis i l’ha renovat a uns altres 72, que se sumen als 197 que tenen el reconeixement vigent a l’Estat espanyol. En el cas de Catalunya, amb les 6 noves incorporacions d’aquesta convocatòria, sumen un total de 29 municipis amb aquest distintiu, sent Mollerussa i Lleida els únics de la demarcació lleidatana. L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el pròxim 14 de juliol en un acte virtual.

SEGRE MOLLERUSSA