Mollerussa replantarà un centenar d'arbres i arbustos per tota la ciutat

19/02/2019

El consistori invertirà 45.000 euros. També està previst que en breu entri en funcionament el nou aparcament del costat de l'estació d'autobusos

L’ajuntament de Mollerussa invertirà 45.000 euros en replantar fins a un centenar d’arbres i arbustos de diferents punts de la ciutat, que es trobaven morts o en mal estat. Els treballs que ja s’han iniciat aquesta setmana, van a càrrec de l’empresa adjudicatària del servei de jardineria de la ciutat.

S’intervindrà diferents zones com són l’avinguda d’Ermengol V, on es replantaran més d’una vintena d’arbres, o l’avinguda del Canal, on se’n canviaran una desena.  També s’actuarà als carrers Josep Tarradellas i Bellvís, a la plaça dels Països Catalans, i al passeig de la Sardana i l’Eixample, entre altres. Així mateix, també s’han plantat nous arbres al parc caní.

Per altra banda, a finals d’aquesta setmana o a principis de la propera està previst que entri en funcionament el nou aparcament situat al costat de l’estació d’autobusos. Aquesta setmana es duran a terme les darreres feines per il·luminar l’espai i per senyalitzar amb pintura, les més de cinquanta places d’estacionament.

A.Berga, A.Garcia i G.Rescalvo