Mollerussa substituirà 9 metres de claveguera al carrer de Girona després de detectar-ne el mal estat

12/03/2019

Així mateix, aquest dimarts s’han dut a terme els treballs d’asfaltat de la travessera de Domènec Cardenal

L’Ajuntament de Mollerussa substituirà 9 metres de clavegueram del carrer Girona en el xamfrà amb l’avinguda de la Pau. Això després de comprovar el mal estat de la infraestructura. Els treballs, adjudicats a l’empresa BAX Constructora SL per un import de 5.903 euros començaran el proper 25 de març, un cop finalitzada la fira de Sant Josep i els treballs de desmuntatge de la mateixa.

Per altra banda, aquest dimarts s’han dut a terme els treballs d’asfaltat de la travessera de Domènec Cardenal. Cal recordar que aquest projecte es troba dins el Pla de Barris i era l’únic carrer proper al centre urbà que encara no estava urbanitzat. Els treballs, pressupostats en prop de mig milió d’euros, han permès obrir la via cap a l’avinguda del Canal, tot i que, de manera provisional, només es permetrà el pas a vianants i bicicletes. El projecte també inclou la definició d’unes franges laterals de 4 metres d’amplada per a ús dels vianants amb arbrat i mobiliari urbà i la renovació de l’enllumenat.

Així mateix, des d’aquest dilluns els vianants ja poden veure el pou del segle XVIII ubicat a la plaça de Manuel Bertrand que es va trobar durant les obres de remodelació d’aquesta. Els operaris hi han instal·lat un total de 4 vidres que juntament amb la il·luminació corresponent, permeten integrar i donar visibilitat a aquesta estructura.  

Anna Berga