Mollerussa vol digitalitzar els seus comerços

18/10/2018

A través de Mollerussa Comercial i l’ASCODI, l’Associació de Comerços Digitalitzats de Mollerussa. L’objectiu és obrir noves vies per a promocionar el comerç local, com la venda on-line

Una cinquantena de comerciants de Mollerussa han assistit a la trobada de presentació de l’ASCODI, la nova Associació de Comerços Digitalitzats de Mollerussa. Aquesta nova entitat, conjuntament amb Mollerussa Comercial, vol treballar per a que les botigues de la ciutat entrin en el món de la venda on-line amb l’objectiu d’obrir noves vies per a promocionar-se i per estar al dia amb els nous hàbits de compra dels consumidors.

Des d’ASCODI Mollerussa es vol promocionar els comerços a partir de tres canals, sota el nom “detiending Mollerussa”. El primer és una pàgina web on els clients de Mollerussa poden trobar els productes i ofertes dels comerços locals. El segon és una aplicació que engloba tots els comerços i que permet vendre fora de Mollerussa. Finalment també s’imprimirà una revista.

La idea és que els comerços, que ja es poden apuntar en aquesta proposta, puguin comptar amb les eines, la formació  i l’acompanyament necessari per expandir els seus negocis on-line.

 

Anna Berga