Mollerussa vol editar un llibre amb fins solidaris escrit per la ciutadania

22/04/2020

L’Ajuntament de Mollerussa ha engegat una iniciativa perquè la ciutadania escrigui sobre el confinament amb l’objectiu final d’editar un llibre amb fins solidaris. El termini per a presentar els escrits és el 15 de juny i el text ha de tenir un màxim de 900 paraules.

L’Ajuntament de Mollerussa ha iniciat una iniciativa a cavall entre la cultura i la solidaritat que consisteix a recollir escrits de la ciutadania al voltant del confinament amb l’objectiu d’editar-ne un llibre. Els beneficis d’aquest es destinaran a fins solidaris relacionats amb la lluita contra el coronavirus.

La iniciativa pretén vincular la cultura amb la solidaritat i la participació ciutadana i, el termini per presentar els textos acaba el 15 de juny. Els escrits poden ser poesia, teatre o narrativa, han de tenir com a màxim 900 paraules i han de ser escrits en català. Els textos s’han d’enviar al correu electrònic [email protected].

Paral·lelament, aquest Sant Jordi, la Biblioteca Comarcal Jaume Vila ha promogut la celebració de la 9a edició de la Marató de Lectura en Veu Alta que es feia tradicionalment al carrer i que enguany s’ha reconvertit en activitat virtual. Qui hi vulgui participar ha de publicar a les xarxes socials un vídeo de tres minuts explicant un conte amb les etiquetes #SantJordiMollerussa, #Maratodecontes i #MunicipiLector.

Mariona Rebull i Martí