Pla Sonor maridarà vinils i cervesa a Bellvís

18/04/2021

L’associació musical del Pla d’Urgell estrenarà activitat de la mà del col·leccionista David Morales i Cerveses Ponent

Pla Sonor posarà en marxa Vinil&Beer, una jornada de maridatge musical i cerveser, el proper diumenge 25 d’abril a l’annex del camp de futbol de Bellvís a partir de les 12 del migdia. L’acte serà una conversa a dues bandes entre el col·leccionista i discjòquei mollerussenc David Morales i la cerveseria Cerveses Ponent de Seró. Els assistents podran tastar cinc cerveses acompanyades cadascuna d’elles amb dues cançons degudament escollides pel selector. Els tiquets, amb un preu de 10 euros, ja es poden reservar a la pàgina web de l’entitat (www.plasonor.com). La primera edició de Vinil&Beer compta amb el suport de l’Ajuntament de Bellvís.

Cerveses Ponent presentarà les cerveses Blat, Hoopy, Beerday, Abadia i l’edició limitada Manneken, totes elles elaborades amb la tècnica artesanal sense filtrar ni pasteuritzar, que permet conservar les característiques organolèptiques de la beguda.

Per la seva banda, Morales ha fet una tria de temes connectats amb el sabor de cada una de les cerveses, un repertori que sonarà en directe a través de l’agulla del vinil. A més, el discjòquei acompanyarà l’escolta amb les històries que amaga cada disc i després del tast oferirà una breu sessió de clausura de l’esdeveniment, el qual serà conduit per Jordi Bonilla.

Continuen obertes inscripcions per sumar membres a l’entitat

A més de les reserves dels tiquets per Vinil&Beer, Pla Sonor segueix tenint obertes les inscripcions a l’entitat tant pels músics i bandes que s’hi vulguin unir com per aquells particulars que desitgin col·laborar amb el projecte i fer créixer l’entitat. Les aportacions són de 20€ anuals per als músics, 10€ per als mecenes i el 10% del catxet de les bandes que s’hi inscriguin.

Entre els avantatges de fer-se membre de Pla Sonor hi ha el formar part d’una base de dades de músics i grups ―així com del disc recopilatori que està previst per aquest 2021―, participar en les assembles de l’entitat, fer ús dels serveis que aconsegueixi l’entitat i gaudir de dues formacions gratuïtes anualment, entre altres. A més, tots aquells que es sumin a Pla Sonor rebran d’obsequi una samarreta i una xapa de benvinguda amb la imatge de l’associació.

SEGRE MOLLERUSSA